Familiedag

img_6110Oma Laszla heeft een grote familie. Zij komen een keer per jaar bij elkaar. Deze keer is het in de dierentuin van Anna Paulowna.  Jurre is er natuurlijk ook.  Hij gaat eerst de vrij rondlopende Alpaca’s voeren. Best spannend, vindt Jurre.  Hij gooit het voer snel op de grond als een van de dieren uit zijn hand wil eten. Samen met oma durft hij wel. En even later doet hij het stoer alleen.

 

Het allerleukste zijn de aapjes. Ze springen van schouder op schouder van publiek en oppassers. Mama wil dat papa er tussen gaat staan zodat ze ook op papa springen. Papa wil liever dat oma het doet. Oma kijkt het eerst maar even aan…

img_6101Jurre zit veilig bij mama op haar heup. Hij vindt het springen van de aapjes erg leuk en schatert ervan. Een van de aapjes komt nieuwsgierig op het sprankelende geluid af. Hij springt pardoes op mama’s schouder!  Oei, is dat even schrikken. Maar het  beestje doet niets.  Jurre en mama vinden het hartstikke leuk. Zij zijn echt niet bang meer.

Papa en oma ook niet. Maar zij blijven wel een beetje op afstand.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail