Naar de dierentuin

Jurre logeert bij oma. Sanne komt ook. Met zijn drieën gaan ze naar de dierentuin in Tuitjenhorn. Daar ziet Jurre apen en ezels en ook een uil en kamelen.

IMG_4224Hij vindt de vissen in het aquarium het allermooist. Daar gaat hij eens rustig voor zitten. Hij ziet gele vissen en oranje en witte. Er zwemmen ook vissen met een heleboel kleuren.  Als een sportverslaggever houdt Jurre voor oma en Sanne bij wat er langs het raampje zwemt.

 

Jurre wil niet meer bij de vissen vandaan. Pas als oma zegt dat er nog een speeltuin is komt hij overeind.

IMG_4230In de speeltuin kiest Jurre eerst de wip en daarna de schommel. Sanne zet hem er op. Zij mag op de andere.  Ze hoeft hem niet te duwen. Op een echte schommel zitten vindt Jurre al mans genoeg.

(En oma ook!)

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail